Contrabanda cu tigari si cu alcool la Nisiporesti. Sase perchezitii au fost facute ieri in localitate, doua la societati comerciale si patru la domiciliile unor persoane, anunta IPJ Neamt:

”Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au pus în executare șase mandate de perchiziție domiciliară, emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Roman.

Perchizițiile au vizat două persoane juridice și patru persoane fizice, de pe raza localității Nisiporești, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse accizabile. În urma perchizițiilor efectuate au fost identificate următoarele bunuri deţinute în mod ilegal: 65 de pachete de ţigări, respectiv 1300 ţigarete, din Republica Moldova și Ucraina și 10 litri lichid incolor cu miros de alcool.

Bunurile menţionate mai sus au fost ridicate în vederea confiscării urmând a fi predate la Camera de Corpuri Delicte a Poliţiei Municipiului Roman până la finalizarea cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările în cele patru dosare penale privind săvârșirea infracţiunii de “Deţinere şi vânzare a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchetul Roman. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.