Incepand cu 1 noiembrie, peste 54.000 de prescolari din gradinitele cu program normal dar si elevi ai claselor primare si gimnaziale vor primi produse de panificatie si lactate in cadrul Programului National Cornul si Laptele. De la intai noiembrie va intra in vigoare noul contract incheiat cu furnizorii care vor distribui respectivele produse, iar Emilia Arcan, vicepresedinte al Consiliului Judetean neamt spune ca valoare respectivului contract se ridica la peste 9 milione de lei, cu TVA inclus, bani decontati de la bugetul de stat prin intermediul Consiliului Judetean.

Emilia Arcan – Vicepresedinte CJ Neamt
“Saptamina viitoare se vor semna contractele cu viitorii furnizori de produse lactate si de panificatie, care vor asigura pachetele pina la sfirsitul anului scolar. Pachetele se asigura in fiecare zi de cursuri, cu conditia prezentarii elevilor la scoala. Pentru acest an scolar se vor asigura pachete pentru 9.693 de prescolari, 23.425 de elevi de clase primare si 21.016 de elevi din clasele gimnaziale”

Pana la aceasta data, de la inceperea noului an scolar elevii au beneficiat de programul Corn si Lapte in baza vechiului contract.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.