Politistii au descins duminica pe lacul de la Bicaz, unde au controlat mai multe ambarcatiuni dar si pescari. Actiunea a fost desfasurata in colaborare cu Autoritatea Navală Română – Oficiul de Căpitănie Bicaz, anunta IPJ Neamt:

”La data de 10.09.2017, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au organizat și desfășurat o acțiune comună cu Autoritatea Navală Română – Oficiul de Căpitănie Bicaz, pentru prevenirea și combaterea pescuitului ilegal și pentru creșterea gradului de siguranță a navigației pe Lacul de acumulare Izvorul Muntelui Bicaz .

În urma acestor activități, au fost legitimate 19 persoane și controlate un număr de 7 ambarcațiuni. Totodată, lucrătorii BJPT Neamț au aplicat un număr de 6 sancțiuni contravenționale conform OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, în timp ce Oficiul de Căpitănie Bicaz a aplicat un număr de 2 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor HG 876/2007 pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor la regimul transporturilor navale.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.