Trei copii de doar 12 ani, un băiat și doua fete, au fost surprinși pe camerele de supraveghere ale Politiei Locale din Piatra Neamt, in momentul în care incendiază deșeuri chiar langă o mașină parcata. Parintii celor 3 copii au primit amenzi de cate 500 de lei.

Trei minori au fost depistați și mai apoi identificați la fața locului de către polițiștii locali, în urma monitorizării sistemului de supraveghere video, amplasat la shelterele din Piatra Neamț, în momentul în care au dat foc intenționat, la resturi de hârtie și carton, depozitate pe platforma de colectare și nu în tomberonul destinat acestui tip de reziduuri.

Cei trei copii, cu vârste de 12 ani, au fost surprinși de camerele de la shelterele arondate unui bloc de pe strada Dimitrie leonida din Piatra Neamț, în data de 03.10.2022, în jurul orei 16.30.

Ajuns la fața locului, echipajul din cadrul Compartimentului Protecția Mediului – Poliția Locală Piatra Neamț a identificat atât contravenienții cât și pe părinții acestora, care au fost sancționați cu câte 500 de lei, conform Legii 61/1991, pentru lipsa supravegherii minorilor.

Urmează ca distrugerea shelterului să fie remediată, pe cheltuiala părinților, așa cum aceștia și-au asumat, în fața polițiștilor locali”, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale Piatra Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.