Politistii au reusit sa realizeze un portret robot al unuia dintre cei doi copii disparuti din Roman, judetul Neamt, cu care nu exista nicio poza. IPJ Neamt solicita ajutorul populatiei pentru gasirea lor:

”Reamintim faptul că în ziua de 10.09.2017, în jurul orei 13.00, Poliţia mun. Roman a fost sesizată despre faptul că doi minori de 7 ani, din Roman au plecat de la adresele de domiciliu și nu s-au mai întors până în prezent.

Mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate pentru identificarea minorilor, stabilindu-se că aceștia au plecat împreună în data de 09.09.2017, orele 18.00 până la un magazin şi nu s-au mai întors. În continuarea activităților de căutare, specialiștii criminaliști împreună cu familia minorului Poiană Constantin au reușit să realizeze portretul robot al acestuia, având în vedere că nu exista nicio poză cu acest copil.

Totodată, polițiștii au extins verificările și pe raza localităților limitrofe, minorii fiind dați în consemn și urmărire la nivel național. Semnalmente minorului POIANĂ CONSTANTIN – înălţime 1,10 m, greutate 30 kg, corpolenţă atletic,ochi albaştri, faţa ovală, tenul deschis, frunte mijlocie, păr blond scurt drept, ca semn particular prezintă un neg deasupra buzei, în partea dreaptă. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o pereche de blugi culoare albaştri, o bluză multicoloră ( galben roşu,verde) în dungi, tricou culoare închisă.

Semnalmente minorului DOBRIN CLAUDIU ANDREI – înălţime 1,30 m, greutate 30 kg, corpolenţă atletic,ochi căprui, faţa rotundă, tenul închis, , păr şaten scurt drept, dentiţie incompletă.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu costum de trening de culoare gri, un maiou culoare alb, iar în picioare purta espadrile albastre. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea celor doi minori sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitatea de poliție.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.