Actualizare stire: ”La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost informați de către tatăl minorului BĂRUȚE CLAUDIU CIPRIAN despre faptul că acesta a revenit la domiciliu. Bărbatul le-a declarat polițiștilor faptul că, pe perioada absenței, minorul s-a aflat pe raza municipiului Roman și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, anunta IPJ Neamt.

Stirea initiala: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman continuă activităţile de căutare în vederea depistării minorului BĂRUȚE CLAUDIU CIPRIAN,  în vârstă de 12 ani.

La data de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din Roman, despre faptul că fiul său BĂRUȚE CLAUDIU CIPRIAN,  în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu în data de 20 iulie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,30 m, greutate 40 de kg, constituție robustă, faţă ovală, ten alb, ochi căprui, fără tatuaje.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni negri, fiind încălțat cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.