Un copil de doar doi ani, a rămas blocat în această după-amiază, într-o mașină staționată pe str. Ștefan cel Mare din Roman. Potrivit martorilor, mama copilului tocmai terminase o vizită la o cunoștință, l-a așezat pe acesta în mașină cu tot cu geantă/poșetă în care era și cheia, însă a mai zăbovit câteva secunde, iar când să intre în autoturism, a constatat că între timp, fiule ei a acționat un buton de blocare a ușilor. Cum nu s-a putut înțelege cu micuțul pentru a-l determina să deblocheze ușile, au fost chemați în ajutor pompierii ISU. Aceștia au spart un geam al mașinii, iar mama a putut pleca spre casă cu tot cu fiul ei, urmând să facă o vizită și la un service, cu costurile de rigoare, pentru înlocuirea geamului spart.

La ora 16:30 prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că în municipiul Roman, un copil de 2 ani a rămas blocat într-un autoturism staționat într-o parcare de pe strada Ștefan cel Mare.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit un autoturism cu ușile blocate în care se afla un copil pe bancheta din spate, într-un scaun auto. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice au acționat pentru spargerea unui geam, după care au scos copilul din autoturism. Copilul nu a necesitat îngrijiri medicale”,a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.