Un bărbat din comuna Dumbrava Roșie, judetul Neamt, a trecut prin cel mai mare șoc din viață, după ce și-a dat seama că fiul său de doar 2 ani, a dispărut din casa de sub ochii săi.

Băiatul a reusit să iasă din casă după ce o rudă venita in vizita a uitat ușa deschisa. A trecut si de poarta locuintei, a ajuns in strada, pe drumul national cu doua benzi pe sens, pe care l-a traversat pana pe pe partea cealalta, si a luat-o la pas pe marginea strazii.

Norocul lui si al familiei copilului, a fost că un barbat din comuna Zănesti si-a dat seama ca este ceva in neregula daca un copil de 2 ani merge singur pe strada, si a anuntat autoritatile. In scurt timp, cand deja băiatul se afla la aproximativ un kilometru de locuinta, la fata locului au ajuns si politistii. Nu a durat foarte mult si a fost identificat si tatal micutului. Acesta observase ca fiul lui a disparut si plecase singur in cautarea lui. S-a ales cu un avertisment in partea oamenilor legii, insa a plecat acasa cu fiul său întreg si nevatamat.

Later EDIT: Bărbatul care a contribuit decisiv la evitarea unei tragedii, a refuzat să-i fie făcută publică identitatea, preferand ca gestul său, cu adevarat un exemplu de spirit civic, să ramana necunoscut opiniei publice. Cea mai mare multumire a lui, a fost că băiatul s-a intors în familie așa cum plecase de acasa.

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, se află pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrava Roșie.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, fiind identificat un copil de 2 ani.

Au fost anunțați reprezentanții DGASPC, polițiștii demarând activități specifice, de identificare a familiei.

La scurt timp, a fost găsit tatăl copilului, un tânăr de 22 de ani, din Dumbrava Roșie, care a povestit polițiștilor că datorită unui moment de neatenție, copilașul ar fi ieșit din curte.
Tatăl minorului a fost sancționat în baza Legii 61/1991, cu avertisment”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.