Actualizare stire- 22 octombrie: Polițiștii au depistat minorul NUȚU ȘTEFAN CONSTANTIN, în vârstă de 12 ani, din Roman, dispărut la data de 17 octombrie 2019.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat minorul NUȚU ȘTEFAN CONSTANTIN, în vârstă de 12 ani, din Roman, dispărut la data de 17 octombrie 2019.

Minorul a fost depistat pe raza municipiului Roman, iar din verificările efectuate a reieșit că, pe perioada dispariției, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, la data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, minorul NUȚU ȘTEFAN CONSTANTIN, de 12 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit.

Stirea initiala: Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un minor de 12 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman și nu a mai revenit.

La data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, minorul NUȚU ȘTEFAN CONSTANTIN, de 12 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,50 m, greutate – 51 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni lungi tip blugi de culoare albastru, hanorac crem, fiind încălțat cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.