Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gircina au identificat și reținut un tânăr de 21 de ani,  bănuit  de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. 

În urma unei sesizări primite la data de 27 iunie a.c., în jurul orei 15.00, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gircina au demarat toate verificările în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

La scurt timp, în jurul orei 15.30, polițiștii au identficat un tânăr, de 21 de ani, din Alexandru cel Bun, pe care l-au condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 26 iunie a.c., prin exercitarea de acte de violență, ar fi sustras unui minor în vârstă de 12 ani, din localitatea Alexandru cel Bun, telefonul mobil. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lâmgă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: I.P.J. Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.