Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au identificat și reținut pentru 24 de ore persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat din Girov, cu privire la faptul că, nepoata sa de 13 ani, a fost lovită și deposedată de un telefon mobil și suma de 10 lei.

În fapt, la data de 22 decembrie a.c., în timp ce se deplasa spre domiciliul unchiului său, o minoră de 13 ani, din Războieni ar fi fost deposedată, prin acte de violență, de suma de 10 lei și de un telefon mobil de către doi tineri.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată au fost identificate ca fiind doi tineri de 16, respectiv 19 ani, din Girov.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.