Politia Neamt se confrunta cu primele probleme legate de epidemia de coronavirus. Un politist de la Sectia de Politie Gîrcina a fost confirmat pozitiv cu Covid 19 pe 30 iulie. Informatia a fost confirmata oficial pentru tvmneamt.ro, de purtatorul de cuvant al IPJ Neamt. Alti doi politisti de la aceeasi Sectie de Politie, contacti directi ai politistului infectat, au intrat in izolare dupa ce acesta a fost testat pozitiv.

Si doi politisti de la Politia Municipiului Piatra Neamt au intrat in izolare zilele trecute, dupa ce doi jandarmi de la IJJ Neamt, cu care acestia fusesera in patrulare, au fost confirmati pozitiv pe 4 august. Tot in izolare este si un ”mascat” de la Serviciul Pentru Actiuni Speciale (SAS) din IPJ Neamt, dupa ce a intrat in contact direct cu un membru al familiei, confirmat pozitiv la testul coronavirus.

Pana astazi, in judetul Neamt au fost inregistrate 1.455 de cazuri de infectare cu coronavirus. In ultimele 24 de ore au fost confirmate 24 de noi cazuri, iar la nivel national au fost confirmate 1.345 de cazuri.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.