Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele CJ Neamt si candidat la presedintia CJ Neamt, taxeaza noul derapaj verbal in limbaj de ”baietas de cartier” al lui Ionel Arsene, dupa ce intr-o conferinta de presa, acesta l-a amenintat cu bataia pe prefectul George Lazar. ”Ionel Arsene a trecut acum la amenințări în public. A început să își arate adevărata față. Baronul lui Dragnea este în stare să ne ia la bătaie, dar cine se mai teme de el?
Episoadele de furie scot la suprafață lipsa crasă de educație, de bun-simț și sunt un semnal de alarmă serios pentru toți oamenii din județul Neamț.
Arsene, acest personaj răzbunător și avid de putere, se crede stăpân pe județ. În viziunea lui, oricine îl contrazice sau nu îl aplaudă ar merita “trosnit de nu se vede”.
Micul Kim Jong-un de Neamț ar trebui să înțeleagă rolul prefecturii și faptul că există norme ale dialogului instituțional care trebuie respectate când ocupi o asemenea funcție. Ionele dragă, n-o să poți trosni toți oamenii care nu sunt de acord cu tine și cu felul tău despotic de a conduce un județ. Ionele dragă, ești disperat după putere…Se vede!”, transmite Mugur Cozmanciuc.

Ionel Arsene a trecut acum la amenințări în public. A început să își arate adevărata față. Baronul lui Dragnea este în stare să ne ia la bătaie, dar cine se mai teme de el?Episoadele de furie scot la suprafață lipsa crasă de educație, de bun-simț și sunt un semnal de alarmă serios pentru toți oamenii din județul Neamț. Arsene, acest personaj răzbunător și avid de putere, se crede stăpân pe județ. În viziunea lui, oricine îl contrazice sau nu îl aplaudă ar merita “trosnit de nu se vede”. Micul Kim Jong-un de Neamț ar trebui să înțeleagă rolul prefecturii și faptul că există norme ale dialogului instituțional care trebuie respectate când ocupi o asemenea funcție. Ionele dragă, n-o să poți trosni toți oamenii care nu sunt de acord cu tine și cu felul tău despotic de a conduce un județ.Ionele dragă, ești disperat după putere…Se vede!

Publicată de Mugur Cozmanciuc pe Joi, 3 septembrie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.