Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, a dat asigurari astazi intr-o conferinta de presa, ca pensiile si salariile nu vor fi taiate, calificand drept minciuni zvonurile care circula in spatiul public, legat de acest aspect. ”Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii sunt. Acest mesaj fals promovat de unii este parte a unei demagogii care nu are legătură cu realitatea, iar aceste minciuni se vor demonta așa cum a fost demontată cea de aseară că președintele a purtat cască. Sunt doar acțiuni de manipulare și deturnare de la realitate”, a declarat liderul PNL Neamt.

Acesta a spus ca in campania pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, PNL se va pozitiona pe sustinerea valorilor europene si transatlantice. ”Vă anunț că în campania din turul 2 vom avea o poziționare prin care vom susține valorile pro europene și transatlantice și le vom aminti cetățenilor că președintele  Klaus Iohannis va continua trendul acesta, de transformare a României într-un hub energetic, într-un hub de dezvoltare, iar Guvernul Orban va continua dezvoltarea țării.

Președintele Klaus Iohannis va continua drumul corect, ca împreună sa facem România Normală, ca țara noastră să fie respectată, așa cum trebuie, la nivel internațional. Iar Guvernul Orban va da dovadă de echilibru și va lucra pentru dezvoltare, inclusiv pentru dezvoltarea județului Neamț”.

Totodata, Mugur Cozmanciuc a adresat un indemn pentru cei care in primul tur au votat cu alt candidat decat Klaus Iohannis, sa opteze in turul doi pentru actualul presedinte al Romaniei. ”Pentru turul al doilea îi îndemn pe toți cei care în primul tur cu un candidat care nu a obținut voturile necesare pentru accederea în ultima fază a competiției să vină spre candidatul PNL, spre domnul președinte Klaus Iohannis.

Spun asta pentru că președintele Klaus Iohannis a arătat în acești 5 ani că are conduită, că a fost un apărător corect al valorilor fundamentale, a fost un susținător clar și ferm al drepturilor și libertăți individuale,  al valorilor tradiționale, creștin populare, creștin ortodoxe ale acestui popor, a dat dovadă de toleranță. Voi avea discuții cu partenerii de act guvernamental din județ, care au votat moțiunea de cenzură, să îl susțină pe președintele Klaus Iohannis”, a mai precizat Mugur Cozmanciuc, multumind in acelasi timp cetatenilor, pentru votul din primul tur de scrutin: ”Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor din județul Neamț care s-au prezentat duminică, 10 noiembrie la vot, deși prezența în județul Neamț nu a fost peste media națională. Sper că în turul al doilea prezențasă fie peste media națională, dreptul de vot să fie exercitat de fiecare cetățean, iar județul Neamț să fie în topul național, să arate că sunt primii când e vorba despre decizii cu privire la destinul țării.

Le mulțumesc colegilor care s-au implicat în activitatea de campanie, au avut un aport definitoriu la rezultatul obținut de candidatul Klaus Iohannis la Neamț. PNL a reușit și a câștigat această competiție cu președintele Klaus Iohannis, datorită unui cumul de factori: candidatul pe care l-a avut PNL, infrastructura, munca colegilor din județ și votul cetățenilor”, a declarat presedintele PNL Neamt.

Declaratiile complete din conferinta de presa de astazi:

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/492981358097096/

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.