”PSD este un partid in cadere libera”, spune deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, dupa ce motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban a esuat in mod rusinos ieri, social democratii nereusind nici macar sa intruneasca cvorumul in Parlament. In contextul dat, Cozmanciuc se arata increzator ca neputinta PSD la nivel national, va avea ca efect la nivel local, debarcarea lui Arsene prin vot, de la conducerea CJ Neamt. ”Moțiunea ratata a PSD ne arată tuturor că ei nu au capacitatea de a reprezenta interesele cetățenilor. PSD este un partid în cădere liberă, care încearcă să se folosească de chichițe procedurale pentru a mima o politică de opoziție constructivă.
Au început să cadă și la nivel național măștile, la fel ca la Neamț, astfel încât se dovedește că exercițiile de imagine nu mai sunt suficiente pentru a-i păcăli pe români.
Am încredere că următorul pas va fi debarcarea lui Ionel Arsene din fruntea CJ Neamț, unul dintre ultimii soldați lăsați în tranșee de Liviu Dragnea. Pentru că nu a reprezentat interesele nemțenilor, ci interesele firmelor de casă, iar asta se vede cu ochiul liber în fiecare localitate din județ.
Vreau să le mulțumesc colegilor parlamentari care, prin decizia lor de a nu se prezenta la o moțiune depusă în afara legii și a procedurilor parlamentare (în sesiune extraordinară!), au arătat că au înțeles care este interesul României: menținerea Guvernului PNL, care poate să atenueze efectele unui an economic dificil din cauza pandemiei și are prin specialiștii săi capacitatea de a continua să pună în aplicare planul de relansare al economiei”, scrie Mugur Cozmanciuc pe facebook.
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Este sugestiva fotografia publicitara a lui Mugur Cozmanciuce presedintele partidului #placuta suedeza PNL filiala Neamt langa un militian inept si tradator in persoana sinistrului colonel iftimie – fost deputat PSD filiala Neamt. Desi in retorica lor naclaita de mizerii activistii partidului #placuta suedeza PNL au sustinut sintagma imbecila fara penali in functii publice, fara traseism politic intr-un mod cinic si gretos ei fac aceleasi lucruri pe care le-au condamnat odinioara. Adica ling unde au scuipat, adica sunteti oameni de nimic dragii mosului #placuta suedeza PN, cu totii de la orban pana la ultimul consilier al partidului vostru. Sunteti jenanti, muguras leapada retorica de campanie care nu te prinde sub nici o forma si nu uita ARSENE o sa te bata la vot de o sa-rlti sune apa in cap. Esti mult prea slab nu numai pentru el dar si pentru viata in general……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.