”PNL are soluții pentru a apăra siguranța cetățeanului și ordinea publică”, a spus vineri intr-o conferinta de presa, deputatul Mugur Cozmanciuc, liderul PNL Neamt. In contextul evenimentelor de la Caracal sau Dâmbovita, unde o fetita a fost omorata de un pedofil olandez, Cozmanciuc a prezentat masurile pe care PNL le va adopta cand va prelua guvernarea. ”Dacă vă uitați la ultimele evenimente, de la Caracal sau cazul de la Dâmbovița, cred că trebuie să determine ca orice om politic să aibă o decizie conform conștiinței și când e vorba de decizii politice să voteze ca recursul compensatoriu să fie abrogat!

PNL a atras atenția că legea recursului compensatoriu nu este bună, așa că trebuie abrogată!

Partidul Național Liberal are soluții pentru a apăra siguranța cetățeanului și ordinea publică, propuse prin mai multe proiecte de lege depuse în Parlament.

Soluțiile concrete propuse de Partidul Național Liberal sunt următoarele:

 • Abrogarea Recursului Compensatoriu, adoptat de PSD, care a dus la eliberarea anticipată a infractorilor violenți – proiect de lege depus de #PNL în ianuarie 2019, blocat de PSD la Camera Deputaților
 • Implementarea Sistemului „Alertă copil dispărut”, care reglementează difuzarea imediată către public a informațiilor privind disparițiile de copii – proiect de lege depus de PNL în august 2019, refuzat de PSD să fie adoptat în regim de urgență
 • Înăsprirea pedepselor – închisoare pe viață pentru infracțiunile de omor cu violență deosebită săvârșite în special asupra femeilor și copiilor – proiect de lege depus de PNL în august 2019, blocat de PSD la Senat
 • Implementarea sistemului de supraveghere cu brățară electronică pentru condamnații eliberați condiționat pentru fapte comise cu violență – proiect de lege PNL depus în 2015, blocat de PSD la Camera Deputaților”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Ionut CORFU

Corneliu Mugurel COZMANCIUC, Romania
Corneliu Mugurel COZMANCIUC, Roumanie

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. olariu adrian are solutiile la siguranta publica !
  individul acesta nu are bun simt ? cat tupeu poate avea un membru al clanului pinalty , inventator al “folcloristelor ” .
  lasa caracalul , uitati-va la barna din ochii vostri , la drogatii din partidul vostru . voi , PNL , ati facut praf orasul , nu alt partid . nu ca ceilalti ar fi mai buni .
  cazul caracal , daca tot a venit vorba , a scos in evidenta putregaiul din justitie , parchete si politie . nimic altceva .
  legea actuala trebuia aplicata , naucilor , coruptia , nu lipsa legii a generat cazul caracal .
  apropo , multe foto ale victimei sunt din piatra neamt , nu intamplator .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.