Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt a remis presei un comunicat extrem de dur, in care atrage atentia Guvernului PSD ca prin masurile fiscale pe care urmeaza sa le adopte va ingropa efectiv economia:

Măsurile fiscale propuse de Guvernul PSD stârnesc groază, furie și revoltă în rândul antreprenorilor români. Mai grav este că nu își dau seama că prin aceste decizii joacă economia țării noastre la ruleta rusească. Nu se știe care măsură fiscală neinspirată dată de social-democrați și partenerii lor de Coaliție va ucide, îngropa economia și viitorul copiilor noștri.

În cadrul mai multor întâlniri pe care le-am avut cu oameni de afaceri, din județul Neamț și din țară, mesajul a fost același: Măsurile fiscale propuse de PSD vor afecta firmele și angajații! Sloganul ”Îndrăznește să crezi!” a devenit un blestem pentru cetățenii României!

Social-democrații au devenit hoți de speranțe și se transformă în groparii economiei românești! Omul de afaceri trebuie să fie considerat partener egal și loial, nu un dușman căruia îi jupuim și pielea! Partidul Național Liberal se va opune tuturor măsurilor care vor îngreuna activitatea antreprenorilor și libertatea economică!

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.