Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc lanseaza un avertisment la adresa PSD inainte de al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, să îi respecte pe nemțenii și votul lor si să nu încalce legea. Liderul PNL Neamt spune ca PSD-istii ar pune la cale actiuni pentru influentarea cetatenilor in ceea ce priveste optiunea de vot si atrage atentia ca astfel de fapte pot avea caracter penal, de aceea indeamna pe cei cetatenii care se vor confrunta cu astfel de situatii, sa depuna imediat plangeri sau sa sune la 112.

Comunicat de presa, PNL Neamt:

Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc trage un semnal de alarmă și le transmite celor de la PSD Neamț să respecte legea, pentru că în mod contrar vor exista consecințe. Apelul vine după ce în ultimele zile, în spațiul public, au apărut informații că social democrații pun la cale acțiuni prin care au de gând să influențeze rezultatul votului de duminică, 24 noiembrie.

Aceste tentative de influențare și manipulare a cetățenilor sunt imorale și ilegale.

Regret să aud că cei de la PSD Neamț nu s-au împăcat cu ideea că nemțenii au votat în primul tur pentru victoria candidatului Klaus Iohannis. Drept urmare pun la cale acțiuni de influențare a votului de duminică, 24 noiembrie. Le transmit să se oprească ACUM! Dincolo de faptul că aceste acțiuni nu sunt legale, ar trebui să le arate nemțenilor că îi respectă și nu au de gând să îi manipuleze. Totodată, fac un apel către cetățeni. Dacă asistă la săvârșirea unei fapte penale, să sesizeze de urgență primul echipaj de poliție (inclusiv la 112) sau să intre în prima secție de poliție sau parchet și să redacteze o plângere (dacă sunt vătămați de infracțiune) sau un denunț (dacă cunosc despre o infracțiune)”, a declarat liderul liberal.

Totodată, președintele PNL Neamț îi invită pe nemțeni să participe duminică, 24 noiembrie, la vot, în număr cât mai mare.

Stimați nemțeni duminică vă aștept la vot. Așa cum a spus și președintele Klaus Iohannis: Alegătorul, cu ștampila de vot în mână, este adevăratul erou al alegerilor! Voi sunteți eroii. Vă invit duminică să vă implicați, să votați pentru o Românie Normală, pentru respect, pentru dezvoltare”.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Si eu va avertizez sa nu furati cu softul ca in 2012…cand Geoana a fost presedinte pentru o noapte…sts ul stie bine ce a facut, n asa pdlistilor? Azi pnlisti

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.