Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, a dezvaluit intr-o conferinta de presa ca a avut astazi o discutie cu Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt, in care i-a pus in vedere ca PMP trebuie sa-si clarifice pozitia, in ceea ce priveste colaborarea cu PNL. ”PNL a fost partener corect față de PMP din punct de vedere politic, însă cei de la PMP ar trebui să decidă dacă sunt opoziție față de PSD sau nu! (…) Domnul Gavrilescu trebuie sa decida daca este in opozitie cu PSD-ul, daca este in parteneriat cu PSD-ul, sau daca… stiti ca mai exista, ziua fata mare, noaptea pe la felinare”, a declarat Mugur Cozmanciuc

Discutia intre cei doi lideri a avut loc ca urmare a faptului ca dupa revenirea in functia de vicepresedinte al CJ Neamt, Laurentiu Dulama (PMP) a votat umar la umar cu PSD, fapt care a starnit nemultumirea liberalilor. Cozmanciuc a mai precizat ca cele doua partide colaboreaza la nivel de judet din 2017, ca urmare a unei solicitari in ecest sens, venite din partea PMP. De atunci, PMP si PNL formeaza majoritatea in CL Piatra Neamt.

Astazi (30 august) la ora 16:30 va avea loc o sedinta a Biroului Politic Judetean PMP Neamt, in urma careia s-ar putea hotarî retragerea sprijinului politic lui Laurentiu Dulama.

Delcaratia completa a lui Mugur Cozmanciuc, mai jos (sursa video Turn TV):

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.