Craciun de vis la Tasca” este un spectacol cu invitati de marca, organizat de Primaria si Consiliul Local Tasca si va avea loc la Centrul Cultural Tasca, duminica, 18 decembrie, incepand cu ora 13.

Unul dintre cei care vor da greutate manifestarii, este folk-istul Walter Ghicolescu, cel care in vara a sustinut un recital de zile mari la Zilele Comunei Tasca.

Un moment cu adevarat deosebit, va fi si lansarea unui CD cu colinde, realizat exclusiv de un fiu al comunei. David Avarvarei,(foto) caci despre el este vorba, a reusit pana la varsta asta sa-si atinga multe scopuri, doar prin eforturi proprii, la fel si CD-ul pe care-l va lansa duminica. David a terminat Liceul Teologic din Piatra- Neamt, este student in anul trei la Teologie in Constanta si cursant in anul I, la Scoala Populara de Arta Teodor T. Burada, tot din Constanta.

El va lansa duminica un CD cu colinde culese din folclorul popular din Tasca. CD-ul contine si patru melodii populare, trei, compozitie proprie si una, ”Ceahlaule mut iubit”, din folclorul local. Colindele si cantecele populare sunt interpretate de David Avarvarei si inregistrate cu Orchestra Radio Nationala, coordonata de maestrul dirijor, Adrian Grigoras.

Vrem ca si aceste sarbatori sa fie un motiv de bucurie pentru cetatenii comunei. Am mai mute surprize pentru ei. O sa le demonstrez ca si administratia face ceva pentru ei. Pe parcursul anului, le tot cerem cate ceva, iar acum, vor vedea ca si facem ceva pentru ei, asa ca ii invit sa vina in numar cat mai mare, duminica la spectacolul dedicat zilei Nasterii Mantuitorului Isus Hristos”, a declarat pentru tvmneamt.ro, Daniela Ursache, primarita comunei Tasca.

Vor mai incanta publicul, Marius Ciprian Pop, Maria Stîngă, Georgiana Gabriela Hociung, Grupul Psaltic ”Anastasios”, Grupul Folk ”Eu cred”, ”Melozii Romanului”, iar prezentatoare va fi Otilia Zakarias.

Pe 27 decembrie, la Tasca va mai fi organizata o petrecere pentru localnici si nu numai, cu mancaruri si muzica traditionala.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.