A doua editie a ”Craciunului in familie” organizat de primaria si consiliul local Tasca, a avut loc astazi,  26 decembrie.

Surpriza evenimentului a fost aparitia lui Daniel Buzdugan. El este venit in judetul Neamt cu familia, unde imbina utilul cu placutul, adica ofera o vacanta familiei si seara este prezentator la Targul de Craciun din Piatra- Neamt, alaturi de Talida. Astazi a mers la Tasca unde a auzit ca primarita petrece ”Craciunul in familie” alaturi de cetetanii comunei, in parcul Sfanta Maria.

Jurnalistul vestea.net, Daniel Vinca i-a remarcat prezenta si l-a convins sa urce pe scena alaturi de primarita Daniela Ursache, unde s-au schimbat mai multe replici spumoase intre cei trei, in stilul care l-a consacrat pe Buzdugan. Una dintre replicile care pot fi vazute in materialul video de mai jos, a fost o remarca la adresa primaritei: ”Avem aici pe Miss Tasca, cea mai frumoasa primarita din Romania”, a spus Buzdugan.

”Craciun in familie la Tasca” este de fapt o invitatie a primaritei Daniela Ursache pentru toti cetatenii comunei, la o farfurie de tochitura gatita in ceaune la fata locului, si la un pahar de vin fiert, alaturi de cete de colindatori si uratori.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.