A doua editie a ”Craciunului in familie” organizat de primaria si consiliul local Tasca, a avut loc astazi,  26 decembrie.

Surpriza evenimentului a fost aparitia lui Daniel Buzdugan. El este venit in judetul Neamt cu familia, unde imbina utilul cu placutul, adica ofera o vacanta familiei si seara este prezentator la Targul de Craciun din Piatra- Neamt, alaturi de Talida. Astazi a mers la Tasca unde a auzit ca primarita petrece ”Craciunul in familie” alaturi de cetetanii comunei, in parcul Sfanta Maria.

Loading...

Jurnalistul vestea.net, Daniel Vinca i-a remarcat prezenta si l-a convins sa urce pe scena alaturi de primarita Daniela Ursache, unde s-au schimbat mai multe replici spumoase intre cei trei, in stilul care l-a consacrat pe Buzdugan. Una dintre replicile care pot fi vazute in materialul video de mai jos, a fost o remarca la adresa primaritei: ”Avem aici pe Miss Tasca, cea mai frumoasa primarita din Romania”, a spus Buzdugan.

”Craciun in familie la Tasca” este de fapt o invitatie a primaritei Daniela Ursache pentru toti cetatenii comunei, la o farfurie de tochitura gatita in ceaune la fata locului, si la un pahar de vin fiert, alaturi de cete de colindatori si uratori.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ