În cazul bărbatului ucis și tranșat la Roman au apărut noi concluzii care converg spre elucidarea cauzei morții. „Medicii de la Institutul Medico-Legal Iași au stabilit, ieri, în urma analizei bucăților găsite din trupul bărbatului, că la nivelul capului sunt 3 hematoame mari, cel mai mare de 9/6 centimetri, fapt care evidențiază că omul a fost lovit în cap, în repetate rânduri, cu un corp contondent, posibil ciocan. Pe bucățile din trup nu au fost găsite urme de violență“, ne-a declarat procurorul de caz, Stelian Olteanu.

Procurorul Olteanu a mai precizat că soția ofițerului de armată în rezervă, cea care este suspectă de omor pentru că a fost identificată și pe camerele video din Roman plimbând sacii cu bucăți din trupul victimei, nu recunoaște crima și pare că are probleme psihice.

Femeia a fost depistată, în noaptea de 14 spre 15 septembrie 2015, în piața din Târgu Frumos, când încerca să scape de cei trei saci în care se aflau bucăți din trupul soțului ucis. Suspecta, pensionară, fostă profesoară de geografie, a plecat de acasă cu sacii în noaptea de luni spre marți și a chemat un taxi pentru a-i putea transporta până la stația de la Mol. A luat autobuzul până la Târgu Frumos, de unde tot cu un taxi s-a dus la piața din localitate. Sacii puțeau îngrozitor, așa încât taximetristul a sesizat un echipaj de poliție imediat după ce a lăsat femeia la piață, fiind convins că nu e lucru curat. Femeia a fost luată la întrebări de oamenii legii și nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când, la percheziționarea domiciliului din Roman a celor doi pensionari, au găsit capul bărbatului într-o găleată, în debara.

Femeia a fost reținută sub acuzația de omor. Săptămâna viitoare va fi expertizată psihiatric la București.

Geanina NICORESCU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] În cazul bărbatului ucis și tranșat la Roman au apărut noi concluzii care converg spre elucidarea cauzei morții. „Medicii de la Institutul Medico-Legal Iași au stabilit, ieri, în urma analizei bucăților găsite din trupul bărbatului, că la nivelul capului sunt 3 hematoame mari, cel mai mare de 9/6 centimetri, fapt care evidențiază căhttps://tvmneamt.ro/crima-de-la-roman-noi-detalii-ies-la-iveala/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.