Un barbat si-a omorat prietenul de pahar vineri spre sambata noaptea, in locuinta concubinei sale. Femeia a fost cea care a anuntat nenorocirea. Politistii au stabilit ca victima in varsta de 67 de ani, fusese omorata cu un lemn de foc, anunta IPJ Neamt:

”La data de 29.04.2016, orele 07.30, lucrătorii Postului de Poliţie Borleşti, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o persoană din com. Borleşti, jud. Neamţ, cu privire la faptul că un bărbat este decedat în locuința concubinului său. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că în noaptea de 28/29.04.2017, pe fondul consumului de alcool, şi a unui conflict mai vechi, victima de 67 ani, în timp ce se afla la domiciliul agresorului, a fost lovită în zona capului cu o bucată de lemn(foc), provocându-i-se leziuni care au condus la decesul acestuia.

Cauza a fost preluată de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.