Una dintre cele mai importante sărbători creștine, Floriile, nu l-a împiedicat pe un bărbat din comuna Dobreni să recurgă la un gest necugetat, care cel mai probabil îl va costa libertatea pentru mulți ani de zile.

Duminică, 9 aprilie, Neculai Vasile, de 52 de ani, și-a înjunghiat cumnatul, pe Ghe. C. de 59 de ani. Agresiunea s-a petrecut în satul Cășăria. Potrivit apropiaților celor doi, Neculai Vasile a fost chemat în ajutor de mama sa, care i-a spus că are un conflict cu ginerele ei (victima). Neculai Vasile s-ar fi deplasat la domiciliul mamei sale, unde a după o dispută verbală cu cumnatul său, l-ar fi înjunghiat pe acesta de două ori cu un cuțit, o lovitură fiind aplicată în abdomen și alta în zona toracică.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Neamț, unde a decedat astăzi, 11 aprilie.

Potrivit IPJ Neamț, la acest moment este deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Conform legii, încadrarea ar putea fi schimbată abia după stabilirea cauzei decesului, în urma efectuării necropsiei, procedură medico-legală care nu se poate face decât după 24 de ore de la deces. Până atunci, agresorul rămâne în libertate. În cazul în care se constată că decesul victimei a survenit în urma loviturilor de cuțit, agresorul poate fi reținut.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.