Actualizare- 2:

Altar de lumânări și lacrimi în fața locuinței în care Gabriela și-a dat ultima suflare

Actualizare- 1:

Ea este femeia ucisă de soț noaptea trecută la Dobreni. După ce i-a luat viața, criminalul i-a sunat rudele

Știrea inițială: Crimă șocantă în această noapte (14/15 ianuarie) în comuna Dobreni, județul Neamț.

O femeie de 36 de ani (G.B.), a fost ucisă cu o cruzime de neimaginat, de soțul său, în vârstă de 67 de ani. Crima s-a petrecut în casa celor doi soți, situată în centrul comunei, vizavi de primărie.

Conform unor prime informații, femeia ar fi fost găsită chiar în holul de la intrarea în casa cu etaj (foto). Echipajul medical sosit la fața locului la miezul nopții, nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul. Crima s-ar fi petrecut cu aproximativ două ore înainte de apelul la 112, în jurul orei 22. Pe trupul femeii ar fi fost găsite cel puțin 20 de lovituri de cuțit, aplicate la nivelul gâtului și pe corp. Deocamndată nu este clar cine a sunat la 112, dar se pare că autorul crimei și-ar fi informat o cunoștință după aproape două ore de la faptă, care a anunțat apoi autoritățile. Întrucât exista informația ca bărbatul ar intenționa să fugă, la fața locului au ajuns și luptători SAS, care l-au găsit (și încătușat) pe acesta în curtea casei, într-o stare avansată de ebrietate.

Potrivit apropiaților familiei, femeia tocmai se întorsese de la o rudă din București, unde fusese plecată împreună cu băiețelul celor doi, în vârstă de 5 ani. Probabil că nici nu a apucat să intre bine în casă la momentul la care a fost atacată. Deocamdată nu se știe dacă la scenele de groază a asistat și copilul. Vecinii povestesc că bărbatul era extrem de gelos, obișnuia să consume alcool peste măsură și își agresa destul de des soția.

La ora 1 din noapte, cercetarea polițiștilor la fața locului era în plină desfășurare. Primul proprietar al casei în care a avut loc crima, s-a sinucis la scurt timp după ce a terminat-o de construit, ulterior, imbobilul fiind cumpărat de cei doi soți, dintre care unul și-a pierdut viața în floarea vârstei, celălalt va înfunda pușcăria, iar un copil de 5 ani cu nevoi speciale, a rămas fără ambii părinți.

Ionuț CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.