O femeie din Roman, profesoara de geografie, si-a omorat sotul, un fost cadru militar, l-a transat, a pus fragmentele de corp in trei saci si i-a aruncat la gunoi, in niste tomberoane, tocmai la Targu Frumos.

Abominabila fapta a iesit la iveala cand un taximetrist din Targu Frumos, a alertat politia, dupa ce a transportat-o pe femeie luni noaptea cu tot cu cei trei saci si a simtit un miros ciudat, de cadavru in descompunere.

Astfel, anchetatorii au stabilit ca profesoara in varsta de 65 de ani, si-a omorat sotul in garsoniera in care locuiau, din orasul Roman, judetul Neamt. Dupa crima, ea a transat cadavrul, l-a pus in trei saci si a pornit cu un autobuz spre Iasi, pentru a scapa de ceea ce mai ramasese din victima. Marturie stau imaginile de pe o camera de supraveghere a unei benzinarii, care au surprins momentul urcarii femeii in autobuz, avand in mana cei trei saci din plastic.

A coborat la Targu Frumos, a urcat intr-un taxi si a  mers pana cand a vazut niste tomberoane, langa un magazin, unde a aruncat cadavrul transat.

tomberoanele in care s-a aruncat cadavrul (1)

Aici au intrat in scena politistii, anuntati de taximetristul care a transportat-o pe criminala, acestia retinand-o dupa ce au vazut ca in saci erau fragmente de corp uman, fara cap, organe interne si organe genitale. Au legitimat-o si au vazut ca este din Roman.

Prin urmare, insotiti de femeie, anchetatorii au mers la garsoniera din Roman unde au facut o descoperire socanta. Se pare ca victima, de 69 de ani, a fost omorata si transata chiar acolo. Capul victimei era intr-o galeata in debara, insa nu au fost gasite organele interne si cele genitale, in acest sens efectuandu-se in continuare cercetari.

Ionut Corfu

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.