Medicul Cristina Atănăsoaie a preluat începând de astăzi, conducerea Spitalului Județean Neamț, în calitate de director interimar. Cristina Atănăsoaie (foto) a mai deținut funcția și în alte rânduri, tot ca interimar. De data asta, a preluat managementul spitalului după ce fostul director, Alexandru Filimon, a încălcat Omerta și a încercat să dea piept cu mafia care a adus spitalul în pragul colapsului. De la o scrisoare către prefect până la demisie, a fost nevoie de doar câteva zile .

Referitor la instalarea în funcție a Cristinei Atănăsoaie, Dragoș Chitic, vicepreședinte CJ Neamț, desemnat recent coordonator al activității spitalului, afirmă că este un nou început. Chitic a făcut anunțul pe pagina personală de facebook. Consiliul Județean nu a transmis nimic oficial (pe canalele de comunicare uzuale cu presa) despre ”noul început” de la spital, ceea de denotă că lucrurile sunt tratate în continuare cu aceeași indolență.

Un nou început pentru Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț! Spitalul Județean pornește de astăzi pe un drum nou, deloc ușor, cu dorința de a îmbunătăți condițiile și modul de funcționare, pentru a-și obține statutul pe care îl merită.
Sunt mulți medici de bună calitate, numeroase cadre medicale și personal auxiliar care își fac cu conștiinciozitate treaba și care merită să beneficieze de condiții optime pentru a-și pune în valoare priceperea.Cu toții trebuie să punem umărul în perioada următoare, să corectăm punctele slabe.
Nu se pot face minuni într-un timp dar sunt convins că se va vedea o nouă abordare, că vom simți schimbări în bine, că spitalul va funcționa pe principii corecte, spre mulțumirea personalului medical onest și de bună credință și, cel mai important, a pacienților. Nimic nu poate fi mai important ca sănătatea.
Mult succes doamna manager, Cristina Atanasoaie Iacob și întregii echipe! Consiliul Județean vă va fi aproape”, transmite Dragoș Chitic pe facebook.
Ionut CORFU (sursa foto- facebook)
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.