De aproape 3 luni de zile, targnemtenii raman zilnic pe uscat, apa oprindu-se partial sau total, ba din cauza avariilor la conducte, ba din cauza problemelor la acumularile de apa sau din diverse alte motive, inventate de compania din subordinea CJ Neamt. Desi Apaserv nu recunoaste oficial, se poate vorbi fara rezerve, de o criza a apei la Targu Neamt. Deja s-a adopat si o strategie perfida. Intreruperile de apa sunt anuntate zilnic, pentru intervale de maximum 24 de ore. Una e sa spui in fiecare zi că nu va fi apa in urmatoarele ore, decat sa anunti conumatorii platitori de facturi cu cel mai mare pret la apa din Romania, ca nu vor beneficia luni intregi de serviciile la care sunt abonati.

Astfel, Apaserv anunta astazi inca 24 de ore fara apa la robinete in tot orasul Targu Neamt, desi ieri, anunta ca furnizarea apei se va relua in aceasta dimineata. In plina pandemie, in plina criza sanitara, 18 mii de oameni nu au apa de luni de zile. In conditiile date, nicio autoritate judeteana nu indrazneste sa ceara socoteala companiei care detine monopolul apei in judetul Neamt.

Anuntul Apaserv din aceasta dimineata: ”Având în vedere remedierea unor avarii la reţeaua de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Tg. Neamț, începând de astăzi 24.11.2021, ora 09.30 până în data de 25.11.2021, ora 09.00

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.