Oana Bulai, deputat PSD de Neamt, este singurul parlamentar care ia atitudine pe subiectul crizei Cartilor de Identitate, situatie care afecteaza mii de nemteni si alte zeci de mii de romani, ce asteapta de aproape 2 luni de zile sa li se elibereze buletinele (Mai multe detalii despre criza Cartilor de Identitate, AICI), din cauza ca Guvernul a ramas fara plasticul din care se confectioneaza Cartile de Identitate.

Deputata Oana Bulai a adresat o interpelare ministrului de Interne, caruia îi cere explicatii și îi atrage atentia ca este inadmisibil ca MAI sa nu poata rezolva o problema atat de simpla, dar care dureaza de atat de mult timp, in schimb, pretinde ca poate gestiona o pandemie. ”Am luat atitudine față de lipsa de interes și nepăsarea de care dau dovadă autoritățile cu privire la criza cărților de identitate! Mii de români care au nevoie de actele de identitate sunt ignorați de Guvernul României de mai bine de o lună de zile.

Pentru a pune capăt acestei crize am făcut demersurile necesare pentru ca ministrul de interne, Lucian Bode, să vină cu un răspuns pentru toți românii afectați de această situație, dar și cu o soluție. Este inadmisibil ca Guvernul să nu fi găsit o rezolvare la o problemă foarte simplă un timp îndelungat.

Spre exemplu, în județul Neamț sunt persoane care din luna februarie așteaptă cartea de identitate și care au nevoie de acest act pentru activitățile pe care le desfășoară.

Dacă nu sunt în stare să gestioneze niște „plasticuri” pentru cărțile de identitate, cum ne putem aștepta ca oamenii ăștia să gestioneze o pandemie?”, scrie Oana Bulai pe facebook,

Interpelarea adresata ministrului Bode:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.