Mai marii tarii, prin strategiile de dezvoltare sociala a invatamantului si a puterii de actiune a inteligentei care ii perturba ocazional, au decis ca scoala sa inceapa pe 12 septembrie. Nu am comentat deciziile, ci ne-am resemnat, ca niste parinti cuminti ce suntem, in fata frustrarii celor care se schimba la carma ministerului invatamantului aproape in fiecare an.

Ca in fiecare an vom vedea cum mai marii politicii nationale si locale vor fi prezenti pe scenele sau amfiteatrele scolilor, pentru a prezenta cat de multumiti sunt de realizarile lor vis-a-vis de situatia actuala a invatamantului national, vor canta imnul cu mana la inima, vor tine prelegeri si vor deschide oficial anul scolar. Ceea ce ma doare pe mine ca parinte, cel mai tare este ca acesti factori perturbatori ai societatii, nu vorbesc nimic despre banii care sunt scosi din buzunarele parintilor, pentru ca salile de clasa sa arate asa cum trebuie in momentul in care cei mici vor pasi cu emotie in noul an scolar. Nu felicita nimeni parintii care se implica in buna desfasurare a actului educational.

Eu cred ca in locul politicienilor, pe scena ar trebui sa fie parintii, pentru ca datorita lor si nu alesilor nostri, unele scoli incep cursurile, pregatite asa cum trebuie…

Asa ca…JOS GHEARELE DE PE INVATAMANTUL NOSTRU.

Cu drag…Screech

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.