Astazi m-am hotarat sa nu mai fiu rau, pentru ca in toate editorialele de pana acum, am atins doar partea negativa a lucrurilor si am raspuns chemarii celor nemultumiti. Astazi m-am hotarat ca in loc de OF…sa fie HAHAHAHA. De ce? Pentru ca m-am saturat sa vedem numai partea negativa din toate lucrurile care ni se intampla noua romanilor in special.

     De exemplu, in ultima sedinta de consiliu local, alesii neamului au hotarat in numele nostru (asta nu am sa inteleg eu niciodata, cum o gasca de baieti, majoritatea nici cu capacitatea intelectuala de a se sterge la gura, hotarasc in numele unei comunitati, fara ca acestia sa fie votati individual, cu nume, prenume si functie, si sa nu fie votat partidul din care fac parte, pentru ca de cele mai multe ori in consiliu local se strecoara fel de fel de agarici care nu au nici o treaba cu administratia publica locala, si uite asa ne miram ca suntem condusi de influentele lu’ X sau Y), si au hotarat ca in orasul Piatra Neamt sa nu mai vina investitoru’…ca de?…ce nevoie avem noi de investitori, cand avem nevoie de alte personaje carora sa le dam ceva la schimbul sustinerii viitoarei campanii !? Cu hahaha-ul in glas, ma uimesc inca odata alesii neamului.

Si tot ei ma uimesc cu capacitatea lor intelectuala de care au dat dovada, in momentul in care au respins un alt proiect si anume de a da in folosinta gratuita stadionul municipal (deci al nostru), unei echipe nou infiintata si anume CSM Ceahlaul, pentru a face fotbal la nivel de performanta… cu toate ca acelasi proiect cu o sedinta in urma trecuse de controlul consilierilor de specialitate si deci urma a fi votat pozitiv….Dar ce sa ii faci, cand partidul dicteaza, “eminenta cenusie” executa, si interesele isi urmeaza calea nestingherit.

Cu hahahaha – ul pe fata si in suflet ma inclin in fata ignorantei si prostiei unora, si imi fac loc printre cei carora le pasa de viitorul acestui oras.

Screech.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.