Un tânăr de 19 ani, din Bicaz este cercetat de poliţişti, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au identificat şi reţinut un tânăr de 19 ani, din Bicaz bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetările efectuate, a reieşit că la data de 23 septembrie a.c., în timp ce se afla într-un local de alimentaţie publică din Bicaz, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi folosindu-se de un topor, tânărul ar fi ameninţat cu acte de violenţă un grup de persoane ce se afla în incinta localului.

Ulterior, una dintre persoanele prezente a sesizat poliţia, moment în care tânărul a fugit. La scurt timp, acesta a fost depistat şi condus la sediul poliţiei în vederea audierii.

În urma probării activităţii infracţionale, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.