Un barbat din comuna Faurei, judetul Neamt, n-a avut ceva mai bun de facut si a furat un tomberon de la un magazin din Darmanesti. El a luat-o la plimbare cu tomberonul prin oras pana in zona gării din Piatra- Neamt, unde a dat nas in nas cu o patrula de politie locala. La vederea acesteia a parcat regulamentar intre doua masini tomberonul si doua profile din aluminiu pe care le mai avea asupra sa si a incercat sa se faca nevazut, insa pana la urma a ajuns la Politia Municipiului, se arata intr-un comunicat la Politiei Locale:

”In data de 14.11.2017 politisti locali din cadrul Biroului de Ordine publica, aflandu-se in executarea serviciului de mentinere a ordinii si linistii publice in zona garii, au observat o persoana suspecta avand asupra sa mai multe profile din aluminiu si un tomberon din material plastic.

La vederea patrulei de politie acesta a abandonat respectivele bunuri intre doua masini stationate in parcarea centrului comercial din zona, plecand de la fata locului, imprejurare ce a determinat urmarirea, respectiv verificarea acestei persoane. Astfel, s-a constatat faptul ca acesta se numeste B.G. , in varsta de 49 de ani, domiciliat in comuna Faurei, jud. Neamt, care a declarat ca a sustras bunurile de la un magazin  din zona cartierului Darmanesti. In continuarea cercetarilor a fost identificat administratorul acestui magazin, fiindu-i restituite bunurile sustrase.

In cauza s-a intocmit proces verbal de constatare a infractiunii in flagrant,  susnumitul  fiind predat Politiei municipiului P.Neamt pentru continuarea cercetarilor.țț

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.