In conditiile in care intreaga tara este siderata de Scandalul crimelor de la Caracal, scandal care zguduie din temelii și Ministerul de Interne, la Piatra- Neamt, un grup infractional organizat îsi face de cap si a ajuns sa sparga site-uri de primarii si sa terfeleasca in fel si chip jurnalisti si politicieni, fara nici cea mai mica dovada, din spatele unui sait neasumat, intitulat Anonymous Piatra Neamt.

Una dintre cele mai grave afirmatii de tip fakenews facute pe site-ul respectiv, se refera la faptul ca seful IPJ Neamt, comisarul sef Paul Tablan, ar fi fost santajat de catre doi jurnalisti, printre care si semnatarul acestui text, cu sprijin din partea a doi politisti, unul dintre acestia fiind un comisar Nechita, de la Politia Municipiului Piatra Neamt.

Cum imaginea politistilor este grav afectata in aceste zile de scandalul Caracal, am oferit conducerii IPJ Neamt, șansa sa se disculpe, să apere imaginea institutiei, si sa explice populatiei si subordonatilor ca totul este o miniciuna, ca seful politistilor nemteni nu poate fi santajat si ca eventual s-a apelat la Servicii pentru depistarea imediata a demenților care se afla in spatele site-ulu respectiv, pe care practic, sunt improscati cu noroi toti politistii din Neamt. Prin urmare, inca de ieri dimineata (30 iulie) am cerut un punct de vedere la conducerea IPJ Neamt, vizavi de zvonurile foarte grave, lansate in spatiul public. Raspunsul a venit abia in aceasta seara (31 iulie), deci dupa peste 30 de ore, prin intermediul purtatorului de cuvant, si suna cam așa: ”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Neamț efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a aspectelor semnalate, în cadrul unei petiții înregistrate la nivelul instituției.

Este mai mult decat evident ca alte comentarii nu mai au rost.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.