Actualizare- Vezi mai multe detalii AICI! Neamț- Își terorizează vecinii cu plângeri, după ce îi monitorizează audio-video

Stirea initiala: Un barbat dintr-o comuna din judetul Neamt, vecina cu orasul Piatra Neamt, si-a adus la exasperare vecinii de pe strada pe care locuieste.

Omul este comparat de vecini cu ”Dincă”, dupa ce si-a blindat portile si geamurile casei cu paravane prin care nu se poate vedea nimic in interiorul gospodariei sale si si-a instalat camere de luat vederi cu care își spioneaza audio-video vecinii, în mod ilegal.

“Dincă” se foloseste apoi de inregistrarile audio-video, pentru a face plangeri vecinilor, la postul de politie din localitate. Asa a reusit sa terorizeze cateva familii care se trezesc periodic chemate la postul de politie, amendate pe nedrept si puse sa dea declaratii pentru fapte inventate, sau pentru ca au vorbit prea tare in propria lor curte, ori pentru ca își permit sa stea la o discutie pe strada, in preajma locuintei ”reclamantului”.

Culmea, cei reclamati spun ca s-au trezit cu amenzi pentru tulburarea linistii si ordinii publice, desi la data completarii procesului verbal erau la domiciliu, insa nu le-a batut niciun politist in poarta.

Deveniti peste noapte ținte ale unui vecin exagerat de sensibil, victimele acestuia cred ca la mijloc este vorba despre o complicitate bolnavicios-sinistra intre reclamagiu si un fost politist din comuna, implicat in trecut intr-un scandal amoros cu o colega de serviciu și șantajat acum de reclamagiul care s-ar vrea stapan pe o strada intreaga.

Detaliile întregii povesti, ce complici mai are reclamagiul de profesie si cât de slaba este legislatia in fata unor asemena cazuri, in curând, pe tvmneamt.ro.

Pana atunci, cateva imagini, dupa investigatia jurnalistica desfasurata de tvmneamt.ro:

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.