Un tânăr din localitatea Târgu-Neamț, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

La data de 12 mai a.c., lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Roman s-au seziat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani din Târgu-Neamț, ar fi săvârșit infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Din cercetări, a reieșit că la data de 8 mai a.c., tânărul ar fi condus autoturismul, pe DN 2 în localitatea Horia, unde a fost oprit de un echipaj de poliție.

Fiindu-i solicitat să prezinte pentru control documentele personale și ale autoturismului condus, acesta ar fi prezentat un certificat de înmatriculare ce prezenta suspiciuni cu privire la autenticitatea lui.

Din verificări s-a stabilit că acesta este fals, certificatul original fiindu-i retras în cursul anului 2020, pe raza județului Iași.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.