Campania electorala scoate la iveală cele mai ascunse laturi ale unor alesi locali, care nu se dau in laturi de la nimic cand vine vorba de functii si avantajele lor.

De frica sa nu piarda ”osul”, un primar de comuna nu a gasit altceva mai bun de facut, decat sa se razbune pe contracandidatul sau care are sanse serioase sa-l bata la alegerile de pe 27 septembrie.

Este vorba despre primarul PSD al comunei Pastraveni, Anton Nicolai Gorea. Stiind ca este pe punctul sa piarda scaunul de primar in fata lui Vasile Roibu, candidatul Pro Romania, primarul PSD a copt o razbunare de toata jena, dar cat se poate de ilegala.

Vasile Roibu are un magazin alimentar in apropierea centrului comunei, amplasat fata in fata cu Centrul pentru Recuperare Pastraveni. La poarta Centrului exista o trecere pentru pietoni, pe care se putea traversa exact pana in usa magazinului contracandidatului primarului PSD, unde angajatii Centrului, dar si pacientii sau rudele acestora, merg zilnic sa faca cumparaturi. Gandindu-se probabil ca asa va reusi sa-i afecteze vanzarile si sa-l șicaneze pe contracandidat, primarul PSD a pus niste oameni din primarie sa mute trecerea pentru pietoni din fata magazinului, vreo 30 de metri mai incolo, intr-un loc unde un capat ajunge in gardul Centrului, adica nicaieri.

Problema insa, este ca drumul pe care s-a intervenit la marcajul rutier, este drum judetean, deci Primaria Pastraveni nu avea niciun drept sa intervina asupra trecerii de pietoni, cu atat mai putin sa o mute.

Desi am cerut un punct de vedere de la Consiliul Judetean (administratorul drumului), purtatorul de cuvant al lui Arsene, Adrian Nita, refuza cu obstinatie sa ni-l furnizeze, ceea ce arata ca primarul PSD a cam calcat pe bec, iar seful lui de partid incearca sa-l protejeze.

Cu sau fara raspunsul CJ Neamt, cert este ca prin mutarea trecerii pentru pietoni, s-a comis o infractiune. Daca răzbunarile infantile îl vor ajuta pe primar la urne, ramane de vazut, insa in mod clar, are sanse mari sa se aleaga cu un dosar penal.

Anton Gorea a mai fost subiect pentru tvmneamt.ro, cand a construit la o gradinita din comuna, toalete pentru copii fara pereti despartitori:

România pitorească. WC-uri pentru socializare la o grădiniță din Neamț

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu știu cât este de legal sau nu,dar cert e ca de multe ori pe trecere opreau domnii care aveau de adus marfa la magazin astfel ca trecerea era cam de ocolit. Ori era”parcata” câte una la Centru de Recuperare ori era la Market…Plus ca,unde era trecerea de pietoni,cu ani in urma era stația de autobuz. După ce a fost marcată trecerea,șoferii erau nevoiți sa oprească pe unde apucau.Recent a fost și accident acolo și sunt camere de supraveghere ce se pot verifica. Oricum…câte a făcut primarul actual in comuna,nu s-a făcut de la revoluție și pana in prezent…
    Eu sunt apolitic dar in cazul de fata ,promisiunile au cam fost îndeplinite . In rest…fie ca cel mai bun sa câștige !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.