Andrei Carabelea, noul primar al municipiului Piatra Neamt, aproape ca nu poate dormi noaptea de grija problemelor orasului. El se trezeste in fiecare dimineata cu gandul ca e in slujba oamenilor,. ”Vă asigur că voi fi, așa cum am mai spus, un primar mereu în slujba oamenilor. Cu acest gând mă trezesc în fiecare dimineață și voi face tot ce pot să găsesc soluții la toate problemele pe care mi le ridicați”, spune Carabelea pe contul lui de facebook, desi ne-am fi asteptat sa spuna ca se trezeste in fiecare dimineata uimit ca e primar.

Primarul a facut si o rubrica de sesizari pe propriul lui site, desi primaria are un site oficial, iar din cate stim noi, pana la ora asta, institutia inca nu si-a schimbat numele in Primaria Carabelea. La rubrica respectiva, pietrenii pot transmite nemultumirile pe care le au. ”Doar aflând părerile, criticile și nevoile voastre voi putea administra eficient acest oraș, în mandatul de primar câștigat cu voturile dumneavoastră. Prin urmare, am creat un formular în care vă invit să le expuneți: https://www.carabelea.ro/formular-sesizari/. Colegii mei vă vor contacta în cel mai scurt timp și împreună vom găsi soluții”, mai spune Carabelea. Nu prea am inteles care colegi ai primarului vor gasi solutii, din moment ce acesta inca nu si-a preluat functia in mod oficial si nici nu are formata o echipa la nivel de primarie. Sa fie vorba despre colegii de la ONG-ul lui? Sau de colegii de partid? Daca da, in ce calitate cauta acestia solutii si cum le vor implementa daca nu au putere de decizie. Pentru asta exista deja un aparat de specialitate in primarie. Oare Carabelea se pregateste sa ia decizii pentru oras la el in sufragerie? Ca la capitolul comunicare pare sa fi trecut deja pe persoana fizica.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Din pacate asa zisul tineret de tipul Cara (ca) belea promovat de NEILUSTRA dreapta romaneasca face parte din categoria panglicarilor. Daca pe aceasta imitatie de om l-ai pune alaturi de Nucusor Dan alias Mucusor Dan alias Plicusor Ban ei nu se deosebesc decat fizic. In rest nu ii mana in lupta decat dragostea de putere de avantaje de bani. Haita lupilor tineri nu doreste decat inlaturarea Haitei lupilor batrani din frunte pentru a avea prioritate absoluta la masa…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.