Toti liderii de organizatii PSD din tara, toti parlamentarii si toti presedintii PSD de CJ-uri, deci si Ionel Arsene au fost invitati (prezenta obligatorie) la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Petrecerea va incepe la ora 19:30 la Palatul Snagov unde deja s-au adunat cateva zeci de protestatari care spun că au venit să intampine oaspetii, inclusiv pe Arsene si sa le transmită ”la mulți ani cu executare”. Oamenii din stradă le arată invitaților care trec cu mașina prin zonă mesaje inclusiv cu ”mu#e PSD”.

Tudor Cârstoiu a fost unul dintre activiștii care au transmis live de la eveniment.

”Am venit să le urăm la mulți ani cu executare inclusiv mirilor, poate miresei nu că nu știm nimic despre ea. Ia uitați cum vin toți mafioții… Le arătăm mesajul ”mu#e PSD”. Fiecare mașină care trece va fi întâmpinată așa. Știu că este un mod un pic extrem de a ne manifesta, dar este nevoie de așa ceva. Mesajele noastre sunt simple: toți pentru Justiție și ”mu#e PSD”. Este foarte legitim ca noi să fim aici. Dacă ei ne sfidează și își bat joc de noi… cred că este datoria mea să fac tot ce pot din punct de vedere legal pentru a le arăta că nu ne intimidează”, a declarat pentru dcnews.ro Tudor Cârstoiu care se afla în apropierea Palatului Snagov acolo unde va avea loc nunta din familia lui Liviu Dragnea.

La petrecere sunt așteptați peste 700 de invitați și se vorbește că nu va exista dar sub 1000 de euro meniul fiind unul exclusivist.  Printre felurile de mâncare ce vor fi servite se găsesc tradiționalele sarmale dar și somonul. La petrecere va cânta Marcel Pavel iar melodia “Frumoasa mea” va fi dedicație din partea lui Dragnea Jr. pentru tânăra lui soție.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.