Cele mai longevive cupluri din Podoleni au fost premiate astazi de primarul Cristian Croitoru si de Consiliul Local, in deschiderea manifestarilor prilejuite de Ziua Comunei, care a ajuns la a 10-a editie. 12 cupluri care au implinit 50 de ani de casnicie au urcat pe scena alaturi de edil, unde au primit aprecieri, flori si premii constand intr-o suma de bani.

” Avem o frumoasa traditie de cativa ani incoace, sa sarbatorim familiile care in anul in curs, sarbatoresc 50 de ani de casatorie. Este o frumoasa varsta la care cei mai multi dintre noi am vrea sa ajungem, insa nu toti si reusim. Acesti oameni merita toata recunostinta si respectul nostru al tuturor si cu ajutorul Consiliului Local am reusit sa-i omagiem si pe cei care anul acesta au ajuns la jumatate de secol de la casatorie’‘, a declarat primarul Cristian Croitoru. Cei premiati, sunt: Alexandroaia Ion si Catinca, Avram Alexandu si Elena, Ciobanu Gheorghe si Maria, Galusca Ermil si Georgeta, Ploscaru Mihai si Elena, Ploscaru Constantin si Cornelia, Ploscaru Neculai si Mariea, Simion Neculai si Lina, Simion Neculai si Maria, Timaru Ioan si Elena, Traista Ion si Maria, Trasnea Constantin si Mariana.

Spectacolul artistic a fost deschis de catre Ansamblul Folcloric al Scolii Podoleni, coordonat de invatatorul Marcel Chelaru.

In continuarea manifestarii, vor evolua pe scena Zilei Comunei Podoleni, Ruby, Nemuritorii, Chihlimbar, Kronos, Ionica Morosanu, Florentina Morosan, Sabina Ursache, Danut Onoiu si Denisa Hechelciuc. Ziua se va incheia cu focuri de artificii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.