Comunicat de presa, Primaria Piatra- Neamt:

Este timpul pentru curățenia de primăvară! Primăria Piatra-Neamț dă startul unei noi ediții a campaniei de ecologizare „Piatra Curată”. Acțiunea se desfăşoară pe toată durata lunii aprilie și sunt invitați să se implice toți cetățenii municipiului Piatra-Neamț care vor să se alăture acțiunilor municipalității de ecologizare și înfrumusețare a orașului și să atragă atenția în ceea ce privește aruncarea necontrolată a deșeurilor.

Loading...

Pentru această ediție, municipalitatea pietreană va achiziționa puieți de arbuști ornamentali ce vor fi distribuiți asociațiilor de locatari după data de 11 aprilie la foișorul din parcul Tineretului. Se vor achiziționa deasemenea puieți de arbori si arbuști ce vor fi plantați împreună cu instituțiile și organizațiile ce se vor alătura campaniei.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru pentru a ne păstra statutul de oraș verde și curat!

Ne mândrim cu statutul de Perlă a Moldovei care este confirmat de locul fruntaș la nivel național pe care îl ocupă Piatra-Neamț în sondajele privind curățenia orașului. Am dovedit că putem fi un exemplu și vom acorda în continuare atenție deosebită curățeniei și aspectului estetic al orașului. La această ediție a campaniei vom implica într-o foarte mare măsură și asistații sociali care trebuie să presteze ore de muncă în folosul comunității a declarat primarul Dragoș Chitic.

Toţi cei care doresc să se alăture campaniei, persoane fizice, sunt rugaţi să ia legătura cu preşedinţii asociaţiilor din care fac parte. De asemenea, ONG-urile şi agenţii economici care nu s-au înscris deja în campanie şi doresc să o facă sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon 0233210872.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cine merge numai pe strazile principale poate spune ca Piatra e un oras curatel.
    Cine o ia la pas printre blocuri, prin cartiere, dar nu neaparat, poate spune ca nu e chiar asa.
    E pacat ca nu pot atasa niste poze, ca va trimiteam eu cateva dovezi.
    Ca in pozele alea faine, facute cu drona, nu se vad nici tomberoanele, nici albiile de rauri, nici gropile din carosabil, nici maidanezii si nici oamenii strazii. Apropos de gropi, cred ca in curand vor fi precum craterele de pe luna si vor fi surprinse si de la inaltime.

LĂSAȚI UN MESAJ