Pompierii din Roman au avut o interventie desprinsa parca din comediile de succes. Ei au fost anuntati ca o persoana este blocata intr-un apartament din oras si au fost solicitati sa intervina.

Pentru că astfel de apeluri nu pot fi ignorate, salvatorii au mers la fața locului, au constatat ca usa apartamentului e incuiata, asa ca s-au gandit ca proprietarul a patit ceva si are nevoie de ajutor. Prin urmare, au decis sa intre in locuinta pe geam. Ajunsi inauntru… STUPOARE!, in apartament nu era nimeni, asa ca si-au luat catrafusele si au facut cale intoarsa.

Astfel de situatii sunt destul de des intalnite, si ele pot explicate si prin faptul ca o ruda sau un vecin a unei persoane, vazand ca nu raspunde nimeni la usa, se gandeste ca respectivul a patit ceva si alerteaza salvatorii. Posibil ca asa ceva sa se fi intamplat si la Roman, dupa cum se arata in comunicatul ISU Neamt:

    ”Miercuri, 24.08.2016, la ora 13:38, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la SNUAU „112”, cu privire la o persoană rămasă blocată în apartamentul proprietate personală din municipiul Roman. La adresa menționată de apelant s-au depalsat șase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Pompierii militari au intrat în imobil pe geam, însă au constat că proprietarul nu era acasă”.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.