Mihai Eminescu, ”Luceafarul poeziei romanesti”, pare sa fie cea mai mare obsesie pentru USR-isti, la modul negativ, desigur. Dupa deputatul Bulai, a venit randul viceprimarului de Roman sa-si faca damblaua si sa se integreze in linia partidului, de a denigra absolut tot de e crestin si/sau romanesc. Astfel, Radu Samson face si el mișto de Eminescu, la doar cateva zile dupa ce seful lui de partid la judet, a oripilat o tara intreaga, cu acelasi subiect.
Intr-o postare pe facebook, Samson ironizeaza decizia presedintelui AUR de a se vaccina, îl compara zeflemitor cu ”Luceafarul” si incheie intrebandu-se ce ar fi facut Eminescu intr-o astfel de situatie. ”George Simion, președintele AUR și ultima speranță a conspiraționismului românesc, a declarat că se vaccinează. S-a mai stins un „luceafăr”. Apropo, știe cineva ce ar fi făcut Eminescu în această situație?”, scrie viceprimarul de Roman pe facebook.
Culmea, Samson are in ultimul timp mai multe postari prin care se arata extrem de preocupat de starea scolilor din Roman si de calitatea actului educational din urbea unde a ajuns viceprimar cu voturile liberalilor.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.