Actualizare stire 5 octombrie: Programul premierului obtinut ieri pe surse de TvmNeamt se confirma oficial, cu singura diferenta, ca de pe lista a fost eliminat unul dintre locurile din judetul Bacau.

GUVERNUL ROMANIEI DATA: 5.10.2018
 
 PROGRAMUL PREMIERULUI VIORICA DĂNCILĂ
Vineri, 5 octombrie 2018

Deplasare – obiective de apărare împotriva inundațiilor din județele Bacău și Neamț

Ora 09:30   ,,Regularizare albie râu Slănic – în zona localităților Târgu Ocna și Slănic Moldova, judetul Bacău”
(Târgu Ocna și Slănic Moldova, județul Bacău)

Ora 11:00     ,,Amenajare râu Cracău la Slobozia, județul Neamț”
(Cracău -Slobozia – Roznov), judetul Neamț)

Ora 12.00   ,,Regularizare albie pârâu Borca și Sabasa la Borca, județul Neamț”
(Borca, județul Neamț).

Stirea initiala: Stirea publicata ieri de TvmNeamt, se confirma. Premierul Viorica Dancila va ajunge maine 5 octombrie in doua localitati din judetul Neamt. Programul premierului, obtinut de TvmNeamt pe surse, prevede mai intai o deplasare in judetul Bacau, unde de la ora 9:30 va ajunge la Targu Ocna, apoi la Slanic Moldova.

In judetul Neamt va ajunge la ora 11 cand ar urma sa soseasca la Slobozia (Roznov) unde va vizita amenajarea râului Cracău, apoi la ora 12 este programata sosirea la Borca unde va vizita lucrarile de regularizare a albiilor pâraielor Borca și Sabasa, dupa inundatiile din vara.

Dat fiind intervalul foarte scurt intre sosirile in cele 4 locuri din doua judete diferite, este lesne de inteles ca Viorica Dancila se va deplasa cu elicopterul, deci va vedea celebrul pod de la Preluca, de sus. De fapt, nici nu se poate vedea mare lucru de la sol, la un pod de 20 de metri lungime pe care se circula de ani de zile pe un singur sens de mers.

Vizita este tinuta la secret de Prefectura Neamt si de CJ Neamt si nu este prima data cand se intampla asa ceva. In ultimul an, toate vizitele oficialitatilor de la centru (directori, ministri, etc.) in judetul Neamt au fost tinute departe de ochii opiniei publice, la unele dintre ele fiind invitat totusi cate un jurnalist trompeta al lui Arsene.

In cazul de fata, sursele noastre precizeaza ca a fost si dorinta Vioricai Dancila sa nu se afle unde si cand merge, pentru a nu se mai face de rusine in fata presei. Este posibil totusi ca in judetul Bacau sa dea ochii cu presa. Probabil ca si la Neamt va fi chemat cel putin un jurnalist, dar unul disciplinat care stie sa ridice osanale stapanilor politicieni si care daca nu i se permite, nu deranjeaza cu intrebari.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.