Daniela Soroceanu, fosta prefecta PSD a judetului Neamt, a fost reclamata la DNA tocmai de institutia la care a fost angajata, adica de Prefectura Neamt, a anuntat astazi prefectul George Lazar.

Soroceanu este acuzata de abuz in serviciu, privind modul in care l-a demis pe Laurentiu Dulama din functia de consilier judetean, printr-un ordin de prefect emis pe 25 aprilie 2018, ordin pe care Dulama l-a constestat si a castigat in instanta repunerea sa in drepturi.

”Prefectura Neamț a făcut 2 lucruri reparatorii: solicită în acţiune în regres suma de 1.180 lei de la Soroceanu, prefect în funcţie la data emiterii ordinului. Totodată, am analizat documentele care au stat la baza emiterii ordinului din 2018 şi am constatat că actul administrativ a fost emis cu încălcarea prevederilor legale. Am sesizat Parchetul cu privire la faptul că numita Soroceanu Daniela ar fi putut comite infracţiunea în abuz în serviciu. Sesizarea a fost depusă la DNA Bacău pe data de 20 ianuarie 2020 ”, a declarat prefectul George Lazăr.

Pe numele Danielei Soroceanu mai exista inca cel putin o plangere la DNA, ramasa nesolutionata pana la acest moment.

Declaratiile complete ale prefectului George Lazar pe acest subiect, in materialul video de mai jos, de la minutul 1:14:00

Conferință de presă, Prefectura Neamț

Publicată de TVMneamţ.ro pe Marţi, 4 februarie 2020

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. iar asociatia pe care o conduc le a facut plangere fostei prefecte, actualilor prefect si subprefect, secretarului judetului si lui arsene pt abuz in serviciu in forma continuata si incalcarea legii78/2000 pt nepunerea in aplicare a hotararii iccj privind o pe diva pavaluta. d.g.a a declinat o la d.n.a bacau. succesuri profunde

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.