O Fundatie din Irlanda, cu care comuna Stefan cel Mare colaboreaza din 2009, a adus in comuna un camion cu 8.000 de cadouri, din care, primarul Sorin Ouatu, pe principiul ”Dar din dar se face rai”, va duce 800 de cadouri, pentru tot atatia copii din Republica Moldova, intr-o comuna cu care comuna Stefan cel Mare e infratita, se arata intr-o informare a Primariei Stefan cel Mare:

”În aceste zile a sosit un camion plin cu 8000 de cadouri pentru copii, dăruite de Fundaţia “Road of Hope” , din Irlanda condusă de Doamna Fiona Kelly.

Din 2009 primarul comunei Ştefan cel Mare, Sorin Ouatu colaborează cu această fundaţie care se implică în viaţa comunităţii şi împreună au reuşit să construiască şi să reabiliteze 6 locuinţe.

Tot prin bunăvoinţă Fundaţia “Road of Hope”, comuna Ştefan cel Mare a primit cadou o autospecială de pompieri care le este de mare ajutor la intervenţii.

În preajma sărbătorilor de iarnă copii din comuna Ştefan cel Mare şi cei de la Liceul Tehnologic Special, vor avea sub bradul de Crăciun un cadou minunat.

Un grup de consilieri împreună cu primarul comunei Ştefan cel Mare, Sorin Ouatu se vor deplasa în comuna Geamăna, Raionul Anenii Noi în Republica Moldova, cu care comuna Ştefan cel Mare,  s-a înfrăţit în luna mai 2016, pentru a le dărui celor 800 de copii cadouri de Crăciun.

Mulţumim Fundaţiei “Road of Hope”, pentru implicarea în astfel de activităţi, pentru sprijinul necondiţionat, pentru cadourile trimise în fiecare an, pentru atenţia pe care o acordă comunităţii noastre şi în special copiilor. Mulţumim pentru bucuria care o aduceţi în sufletele copiilor şi că le faceţi Sărbătorile de iarnă mai frumoase.Mulţumim de asemenea pentru dăruire, pentru gândurile bune şi pentru atenţia acordată”, a declarat Primarul Sorin Ouatu !

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.