Un nou episod din serialul ”Trecerea pentru pietoni”, a avut loc astazi la ultramediatizata trecere pentru pietoni de pe strada Darmanesti din Piatra- Neamt, suprainaltata dupa ureche, la ”indicatiile pretioase” ale unora sau altora, care nu se pricep poate nici sa infileteze un surub, dar se pricep la treceri pentru pietoni.

Pe principiul sloganului socialist „Dati-mi si mie/O lopata si-o mistrie/Sa ma duc pe santier/Sa ma fac brigadier”, in loc sa se desfiinteze tampenia respectiva, se tot fac peticiri de tip hei-rupist si se incearca fel de fel de improvizatii, la un lucru conceput prost inca de la inceput.

Nu mai facem comentarii suplimentare, descrierea actiunii de astazi a cititorului site-ului tvmneamt.ro, care ne-a trimis si pozele, fiind de ajuns:

ACUM. Cei sapte pitici o cauta pe Alba ca Zapada sub trecerea suprainaltata! Au sapat-SPART asfaltul pus, pe langa bordura si au bagat doua “burlane” patrate de fier apoi le-au acoperit cu “beton”-ciment la roaba! Cica pentru scurgerea apei. Dar E JALE ! Chipurile doua scurgeri laterale sa nu mai balteasca apa ca zilele trecute. MESERIE ! ….Sapte insi pentru asta! Acum au pus cateva scanduri peste cimentul turnat si asteapta sa se faca ora de plecat acasa cred. AU MODERNIZAT-O! Acum e liniste si e gata modernizarea.

Ionut CORFU

foto: Constantin Turcu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.