Site-ul de știri dcnews.ro lansează o ipoteză șocantă. Ionel Arsene, șeful CJ Neamț și unul dintre liderii PSD cu cea mai mare influență la centru, ar fi trădat PSD și ar fi negociat cu PNL chiar din noaptea dinaintea moțiunii de cenzură in urma căreia guvernul PSD a fost demis. Cu alte cuvinte, Arsene ar fi răsturnat Guvernul Dăncilă.

“Surse din PNL au explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, că Ionel Arsene a venit spre liberali în noaptea de dinaintea moţiunii pentru a negocia.

Potrivit surselor noastre, Ionel Arsene a convins opt parlamentari din PMP şi grupul minorităţilor în noaptea moţiunii să nu mai voteze moţiunea de cenzură. Cu aceste opt nume, Arsene a mers la Pro România pentru a negocia, însă a fost refuzat din start de partidul lui Victor Ponta, Ionel Arsene fiind considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea. Ulterior, acesta s-a îndreptat spre PNL, iar parlamentarii convinşi iniţial de Arsene să se abţină au votat PENTRU moţiunea de cenzură.

Până la acest moment, Ionel Arsene nu a oferit niciun comentariu privind aceste dezvăluiri. De asemenea, nu se ştie încă dacă Ionel Arsene negociază cu PNL în nume propriu sau în numele PSD”, susțin jurnaliștii dcnews.ro

Ionuț CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.