Directorul DRDP Iasi, Dănuț Pilă, a declarat ieri intr-o conferinta de presa sustinuta la Piatra Neamt alături de prefectul George Lazăr, cand se va semaforiza celebra intersectie de la Girov, unde au loc frecvent accidente grave. ”Se va realiza intersecție semaforizată la intersecția drumului national DN 15 si DJ 156A până la sfârșitul lunii august (Căciulești Girov) si se va scoate din nou la licitație execuția de lucrări pentru podul de la Girov cu o valoare de 7 milioane de lei.

În acest moment sunt în curs de realizare studiile geotehnice și urmează să se execute studiul de fezabilitate pentru drumul expres Piatra Neamț – Bacău, urmând a se face proiectul tehnic în cursul anului curent, iar prin intermediul Ministerului Transporturilor să se finalizeze și drumul expres.

Se va scoate la licitație realizarea studiului de fezabilitate pentru pasarela de la nivelul trecerii cu calea ferată de pe E 85 din Municipiul Roman, urmând ca în luna septembrie să se poată discuta despre o licitație pentru executarea lucrărilor la pasarelă. De executarea acestea se va ocupa Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și CNCFR, companie națională a C.F.R.”, a declarat Dănuț Pilă, directorul DRDP Iasi.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.