Dragos Chitic, anunta ca in Piatra Neamt se renunta la festivaluri si la ornamentele luminoase de Paste, iar banii vor fi redirectionati pentru finantarea luptei contra coronavirus. ”Dragi pietreni ! Am decis ca în acest an dificil pentru fiecare dintre noi, să renunțăm la beculețele luminoase de Paște și să redirecționăm fondurile bugetate în acest sens, către acțiuni umanitare, de luptă împotriva covid-19 și ajutorarea persoanelor afectate.

Deasemenea sumele de bani care au fost alocate la începutul acestui an, în bugetul local, pentru festivaluri vor fi redirecționate, pentru finanțarea unor acțiuni umanitare de sprijin a populației afectate și combaterea coronavirusului (achiziție măști, materiale dezinfectante, mănuși, teste, medicamente, echipamente de protecție, aparate de testare, sprijinire pesoane vârstnice etc). Împreună vom reuși! Multă sănătate tuturor!”, este mesajul transmis de primarul Dragos Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Politia Locala Piatra Neamt nu mai e in subordinea functionala a Primariei Piatra Neamt si nu ar trebui sa se ocupe de dezinfectarea si dezinsectia sediului, cu asigurarae materialelor igienico-sanitare, masti, manusi, sterile si nu facute la fabrici de confectii …fragment din ziarul atacul.ro din 26.03.2020:

    ” Disperați sunt și polițiștii locali, care spun că sunt folosiți în linia întâi fără o minima protecție: „Ne bagă, ca oile, în fiecare dimineață, la 8, într-o sală la Poliția Municipiului, câte 30 – 40, care cu măști, care fără, chipurile, pentru instruire. Replica șefilor de la Municipiu a fost că oricum nu scăpăm niciunul, așa că asta e situația, să ne împăcăm cu gândul ăsta. Avem toți copii. Nu e normal să fim carne de tun!. Eu unul, de când a început pandemia, am primit 3 măști, din care una de zugrav și 2 perechi de mănuși. În 2 săptâmâni. E inuman ce se întâmplă!. În dimineața asta am primit o mască confecționată la o croitorie, nesterilă, și mi s-a spus că după ce o port să o spăl și să o folosesc din nou”, a spus un polițist local.”

    Daniel
    Oare Primarul Dragos Chitic stie???

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.